Налазите се | Новости
Службени гласник потписао уговор о пословној сарадњи са Математичким факултетом
Службени гласник потписао уговор о пословној сарадњи са Математичким факултетом потписао уговор о пословној сарадњи са Математичким факултетом 18. мај 2023.
Службени гласник потписао споразум о пословној сарадњи са Геолошким заводом Србије
Службени гласник потписао споразум о пословној сарадњи са Геолошким заводом Србије потписао споразум о пословној сарадњи са Геолошким заводом Србије 15. мај 2023.
Нова пословна сарадња са београдским факултетом – потписан споразум између Службеног гласника и Рударско-геолошког факултета
Нова пословна сарадња са београдским факултетом – потписан споразум између Службеног гласника и Рударско-геолошког факултета са београдским факултетом – потписан споразум између Службеног гласника и Рударско-геолошког факултета 11. мај 2023.
Службени гласник овековечио сарадњу и са Правним факултетом Универзитета у Београду
Службени гласник овековечио сарадњу и са Правним факултетом Универзитета у Београду овековечио сарадњу и са Правним факултетом Универзитета у Београду 11. мај 2023.
Службени гласник представио своја издања на штанду Амбасаде РС на Међународном подгоричком сајму књига
Службени гласник представио своја издања на штанду Амбасаде РС на Међународном подгоричком сајму књига представио своја издања на штанду Амбасаде РС на Међународном подгоричком сајму књига 9. мај 2023.
Службени гласник убудуће сарађује и са Факултетом политичких наука
Службени гласник убудуће сарађује и са Факултетом политичких наука убудуће сарађује и са Факултетом политичких наука 9. мај 2023.
Службени гласник закључио споразуме о пословној сарадњи са Универзитетом у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици и члановима тог универзитета
Службени гласник закључио споразуме о пословној сарадњи са Универзитетом у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици и члановима тог универзитета закључио споразуме о пословној сарадњи са Универзитетом у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици и члановима тог универзитета 5. мај 2023.
Договорено отварање Гласникове књижаре Данило Киш у Суботици
Договорено отварање Гласникове књижаре Данило Киш у Суботици Гласникове књижаре Данило Киш у Суботици 28. април 2023.
Службени гласник потписао споразуме о пословној сарадњи са новосадским универзитетима
Службени гласник потписао споразуме о пословној сарадњи са новосадским универзитетима потписао споразуме о пословној сарадњи са новосадским универзитетима 28. април 2023.
Гласник потписао споразум о пословној сарадњи и са Архитектонским факултетом
Гласник потписао споразум о пословној сарадњи и са Архитектонским факултетом споразум о пословној сарадњи и са Архитектонским факултетом 27. април 2023.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>