Налазите се | Новости
Представљена књига НИКОЛА КАЛАБИЋ И ГОРСКА КРАЉЕВА ГАРДА
Представљена књига НИКОЛА КАЛАБИЋ И ГОРСКА КРАЉЕВА ГАРДА НИКОЛА КАЛАБИЋ И ГОРСКА КРАЉЕВА ГАРДА 22. новембар 2023.
Представљена књига ЦИЈЕЛИ ДАН КИШИ У ЗАГРЕБУ / САРАЈЕВСКИ ГРОБОВИ Мухарема Баздуља
Представљена књига ЦИЈЕЛИ ДАН КИШИ У ЗАГРЕБУ / САРАЈЕВСКИ ГРОБОВИ Мухарема Баздуља ЦИЈЕЛИ ДАН КИШИ У ЗАГРЕБУ / САРАЈЕВСКИ ГРОБОВИ Мухарема Баздуља 16. новембар 2023.
Потписан споразум који предвиђа сарадњу Службеног гласника и Института за европске студије
Потписан споразум који предвиђа сарадњу Службеног гласника и Института за европске студије који предвиђа сарадњу Службеног гласника и Института за европске студије 14. новембар 2023.
Представљена књига ПЛАНИНА, ЧОВЕК, БИЉКА
Представљена књига ПЛАНИНА, ЧОВЕК, БИЉКА ПЛАНИНА, ЧОВЕК, БИЉКА 9. новембар 2023.
Службени гласник и Агенција за квалификације потписали меморандум о сарадњи
Службени гласник и Агенција за квалификације потписали меморандум о сарадњи и Агенција за квалификације потписали меморандум о сарадњи 7. новембар 2023.
Гласниково издање РЕЗЕРВНА КУЛТУРА, Василија Милновића, награђено признањем УЛУПУДС-а за графичко обликовање књиге
Гласниково издање РЕЗЕРВНА КУЛТУРА, Василија Милновића, награђено признањем УЛУПУДС-а за графичко обликовање књиге РЕЗЕРВНА КУЛТУРА, Василија Милновића, награђено признањем УЛУПУДС-а за графичко обликовање књиге 1. новембар 2023.
Закључен уговор о пословној сарадњи између Службеног гласника и Института за криминолошка и социолошка истраживања
Закључен уговор о пословној сарадњи између Службеног гласника и Института за криминолошка и социолошка истраживања пословној сарадњи између Службеног гласника и Института за криминолошка и социолошка истраживања 30. октобар 2023.
Службени гласник потписао споразум о пословној сарадњи са Народном библиотеком „Радосав Љумовић“ из Подгорице
Службени гласник потписао споразум о пословној сарадњи са Народном библиотеком „Радосав Љумовић“ из Подгорице потписао споразум о пословној сарадњи са Народном библиотеком „Радосав Љумовић“ из По 28. октобар 2023.
Министарка за европске интеграције Тања Мишчевић и шеф Делегације ЕУ у Србији Емануеле Жиофре обишли су штанд Службеног гласника
Министарка за европске интеграције Тања Мишчевић и шеф Делегације ЕУ у Србији Емануеле Жиофре обишли су штанд Службеног гласника интеграције Тања Мишчевић и шеф Делегације ЕУ у Србији Емануеле Жиофре обишли су штанд Службеног гласника 27. октобар 2023.
Гласник представио књигу Сергије Лукач – Прометеј новинарства
Гласник представио књигу Сергије Лукач – Прометеј новинарства књигу Сергије Лукач – Прометеј новинарства 26. октобар 2023.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>