Клуб читалаца је клуб пријатеља добре књиге!

→ ПРАВИЛНИК КЛУБА ЧИТАЛАЦА 

Чланство у Клубу омогућава куповину књига с попустом од 10 одсто.
Уколико купите наше књиге чија је вредност преко 1.000,00 динара, добићете чланску карту с правилима коришћења, поштом на кућну адресу.
 
За сваку купљену књигу
10% попуст

Чланство у Клубу омогућава куповину књига с попустом од 10 одсто. Уколико купите наше књиге чија је вредност преко 1.000,00 динара и попуните упитник, добићете чланску карту с правилима коришћења, поштом на кућну адресу.

Искористите изузетну прилику да набавите вредне колекције књига с попустом од 10 одсто – за своју кућну библиотеку или да вредне књиге поклоните пријатељима и колегама!

  Како постати члан?

Упутства за учлањење у Клуб читалаца на порталу www.klubglasnik.net

 
Корак 1
 


У горњем десном углу портала, одмах поред дугмета Улогуј се, налази се дугме Нови корисник. Кликом миша отворите страницу и пратите упутства за пријаву (Региструј се).

Након пријављивања, на вашу мејл адресу вам стиже порука преко које потврђујете регистрацију.

 
Корак 2
 


Куповином књига у износу већем од 1.000,00 динара стичете право учлањења у Гласников Клуб читалаца који вам омогућава 10% попуста на сва издања Службеног гласника.

Важно обавештење: Попуст од 10% на потралу је активиран аутоматски, док ће картица Клуба читалаца, коју можете користити у нашим малопродајним објектима стићи кроз две недеље на вашу кућну адресу заједно са правилником Клуба читалаца.

Упутство за чланове Клуба читалаца

Уколико сте већ члан Клуба читалаца, можете се одмах улоговати (Улогуј се) са мејл адресом коју сте навели у упитнику при учлањењу у књижарама Гласника.
У случају да при учлањењу нисте навели мејл адресу, контактирајте

КЛУБ ЧИТАЛАЦА
тел.: +381 11 30 60 572
e-mail: klub@slglasnik.com