ECDL МОДУЛ 4 – ТАБЕЛАРНЕ КАЛКУЛАЦИЈЕ: MICROSOFT EXCEL
Поглед у књигу
ECDL МОДУЛ 4 – ТАБЕЛАРНЕ КАЛКУЛАЦИЈЕ: MICROSOFT EXCEL модул 4
прво издање, 2012
15 х 23 цм
140 стр.
броширан повез
латиница
ISBN: 978-86-519-1656-7
Пуна цена:
880,00 ДИН

Цена на сајту:
99,00 ДИН + (трошкови доставе)

Акцијска цена:
99,00 ДИН
+ (трошкови доставе)
ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОДАЈИ КЊИГА НА САЈТУ И АКТУЕЛНИМ АКЦИЈАМА
Цена за чланове клуба са попустом:
99,00 ДИН
+ (трошкови доставе)
Данас се као услов за већину радних места тражи "Познавање рада на рачунару". Шта се тачно подразумева под тим појмом када је у питању рад са прорачунским табелама, сазнаћете ако прочитате књигу " ТАБЕЛАРНЕ КАЛКУЛАЦИЈЕ: MICROSOFT EXCEL 2010".

Захваљујући овом систематичном, разумљивом и концизном уџбенику, стећи ћете ниво знања потребан за полагање испита за Модул 4 међународно признатог сертификата ECDL. Научићете да користите табеле и обављате табеларне прорачуне у програму Microsoft Office Excel 2010 под оперативним системом Microsoft Windows 7. Према наставном плану за ECDL modul 4, Tabelarne kalkulacije, Microsoft Excel 2010, предвиђено је да кандидат разуме концепт табеларних докумената, да зна да их прави, преуређује, форматира, сачува у разним форматима, да у табелу уноси различите врсте података, да их копира, брише, премешта и сортира, да користи основне формуле и функције, да радним листовима додаје дијаграме како би и графички приказао информације и да их одштампа.

Посебна предност овог уџбеника је то што је писан тачно према наставном плану за ECDL Модул 4, како би се кандидати лакше припремили за полагање испита за сертификат ECDL.


*** ECDL - European Computer Driving Licence (Европска компјутерска возачка дозвола) је тест познавања практичних информатицких вештина и способности, који потврђује да је носилац сертификата у потпуности компетентан за коришћење свих пословних програмских апликација персоналног рачунара.