Налазите се | Свечано отворена Гласникова књижара у Врању

Гласник је у уторак, 27. новембра, свечано отворио још једну своју књижару – прву у Врању, која се налази у Улици Иве Лоле Рибара 6, а која ће бити кутак за све оне који поштују квалитетну литературу и праве културне вредности.

У савремено дизајнираној и опремљеној књижари у Врању сви заинтересовани ће, између осталог, моћи да пронађу бројна вредна издања Гласника и других издавача, стручну литературу и уџбенике, сувенире, школски и канцеларијски прибор.

Приликом свечаног отварања књижаре, присутнима су се обратили Слободан Миленковић, градоначелник Врања, и Миросава Кастратовић Тиркајла, извршни директор Гласниковог Сектора за продају и набавку. Они су нагласили значај присуства Гласника у овом граду, као једног од најутицајнијих издавача у региону и предузећа које је доказано посвећено друштвено одговорном пословању.

Врање је током историје рушено и обнављано више пута, увек се поносно дижући из пепела. Његова богата историја креирала је врањски мелос и карактер његових становника. Гласник доказано поштује и чува нашу традицију и културу, што ће са својом новом књижаром у Врању наставити да чини још успешније. Отварање књижаре у Врању стога представља и нову потврду привржености Гласника његовој прокламованој културној мисији, која обухвата и развој књижарске мреже у Србији.