КОМЕНТАР ЗАКОНА О ВАНПАРНИЧНОМ ПОСТУПКУ
КОМЕНТАР ЗАКОНА О ВАНПАРНИЧНОМ ПОСТУПКУ Према стању законодавства од 8. фебруара 2022. године
треће измењено и допуњено издање, 2022, 16 х 24 цм, 1052 стр., тврд повез, ћирилица, ISBN 978-86-519-2785-3
Пуна цена:
4.400,00 ДИН

Цена на сајту:
4.180,00 ДИН + (трошкови доставе)

Цена за чланове клуба са попустом:
3.960,00 ДИН
+ (трошкови доставе)

Коментар Закона о ванпарничном поступку аутора први је свеобухватни рад ове врсте у примени Закона о ванпарничном поступку Републике Србије. Објављивање ове књиге својеврстан је подухват због обима и квалитета садржине јер до сада у домену ванпарничне материје није било дела које представља спој научне и практичне обраде законске материје. „Коментар Закона о ванпарничном поступку“ садржи одабрану осавремењену судску и јавнобележничку праксу, осим примера поднесака и оригиналних судских одлука и јавнобележничких записа.

Треће измењено и допуњено издање усклађено је с новим законским решењима у појединим правним областима од значаја за ванпарничну процедуру и допуњено новим сентенцама и примерима из судске и јавнобележничке праксе. Коментар је усклађен са Законом о допуни Закона о ванпарничном поступку („Службени гласник РС“, број 14 од 7. фебруара 2022. године).

Коментар је намењен је широком кругу корисника који у својој свакодневној практичној делатности тумаче и примењују правила Закона о ванпарничном поступку.