Налазите се | Потписан нови у низу споразума о пословној сарадњи с образовним институцијама
Службени гласник је данас потписао нови уговор о пословној сарадњи с образовном институцијом у склопу стратешке опредељености Гласника да се додатно посвети промоцији науке и културе. Овога пута уговор је склопљен с Факултетом ветеринарске медицине Универзитета у Београду, а потписали су га директор ЈП Службени гласник Младен Шарчевић и декан тог факултета проф. др Милорад Мириловић.

„Потписивањем данашњег споразума успоставили смо сарадњу са готово свим факултетима Универзитета у Београду, а када узмемо у обзир и друге универзитете и факултете у главном граду, али и ван њега, увиђа се да смо доста тога учинили на плану промоције науке и културе. У наредном периоду свакако настављамо са даљим радом“, изјавио је директор ЈП Службени гласник Младен Шарчевић.

Службени гласник и Факултет су закључили овај споразум с намером да успоставе дубљу међусобну пословну сарадњу у областима које су од значаја за обављање делатности обе стране у споразуму. Стога се предвиђа сарадња на публикацијама које су од интереса за обе стране уговора, а које ће бити доступне читалачкој публици и студентима у свим Гласниковим књижарама у Србији.

„Сарадња са Службеним гласником донеће нам много доброг, пре свега на пољу издаваштва уџбеника и стручне литературе, јер имамо обезбеђену квалитетну штампу, добру дистрибуцију и бољу маркетиншку покривеност“, изјавио је проф. др Мириловић.

Такође, Факултету ветеринарске медицине је омогућена услуга штампе свих материјала за којима се јави потреба, и то по повлашћеним условима, а стране су се обавезале и на заштиту међусобних интереса у односима с трећим странама.