Налазите се | Одржан још један семинар „Јавне набавке“
Одржан још један семинар „Јавне набавке“
27. СЕПТЕМБАР 2013.
 
У конференцијској сали своје пословне зграде, у Улици Јована Ристића у Београду, Гласник је 25. и 26. септембра организовао још један семинар о јавним набавкама, током којег су учесници могли да сазнају више о практичној примени Закона о јавним набавкама. Предавачи су били најрелевантнији стручњаци у тој области.
 
Семинар „Јавне набавке“, за који је владало велико интересовање, свечано је отворио и модерирао Миодраг Радојевић, уредник Гласникове Правне библиотеке.
 
О поступцима и учесницима у јавним набавкама, као и о заштити права у поступцима јавних набавки, оквирним споразумима и врстама поступака јавних набавки говорили су Бојан Терзић, председник радне групе за израду Закона о јавним набавкама, Ђорђе Белензада, саветник директора Републичког фонда за здравствено осигурање Србије, Ристивоје Ђокић, заменик председника Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки, Марија Величковић, заменик директора Агенције за јавне набавке Градске управе Града Београда и Бранимир Благојевић, координатор Групе за спровођење поступака јавних набавки у Центру за набавке Народне банке Србије.
 
Терзић и Белензада су уједно и једни од аутора Коментара Закона о јавним набавкама објављеног у издању Гласника, о којем је такође било речи током семинара. Учесници су, на крају, оценили семинар као изузетно добро организован, поучан и квалитетан.