Налазите се | 25% попуста на Гласникова издања онлајн

Имајући у виду актуелне глобалне околности, изазване корона вирусом COVID 19, Гласник је решио да своје књиге учини доступнијим читаоцима и омогући им да их у периоду од 19. до 25 марта 2021. на Гласниковим веб-сајтовима (www.slglasnik.com и www. klubglasnik.com) могу купити уз попуст од 25 одсто.

У том периоду, све Гласникове књиге, изузев оних које су већ обухваћене неким раније дефинисаним акцијским попустима или трајним снижењима, моћи ће на овим веб-сајтовима да се купе уз попуст од 25 одсто, а сви њихови купци ће, на тај, начин, у том периоду уживати редовне бенефите чланства у Гласниковом Клубу читалаца.

Цене које ће свим купцима на нашим веб-сајтовима бити обрачунате у том периоду, а на куповину књига обухваћених овом понудом, биће стога накнадно умањена за 25 одсто у односу на прву наведену цену на сајту (прецртану) која представља њену пуну, редовну малопродајну цену.

Ова понуда обухвата куповину-поруџбине искључиво на Гласниковим веб-сајтовима и акцијске цене на које НИЈЕ МОГУЋЕ додатно зарачунавање редовног попуста од 25 одсто намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуста од 15 одсто за куповине на Гласниковим порталима.

 

Ваш Службени гласник