Налазите се | ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА ГЛАСНИК!

На управо завршеном Међународном сајму графичке, папирне и креативне индустрије, популарној ГРАФИМИ, Гласник је добио признање „Сребрни печат“ у категорији књиге, и то за дело The Dečani monastery.
Ова књига др Милке Чанак Медић и проф. др Бранислава Тодића јесте монографска студија и најзначајнији је научни подухват о једној од највреднијих и најзначајнијих манастирских целина и црквених грађевина у средњовековној не само српској већ и европској и светској историји.
Ново признање уједно је и потврда успешности пословања нашег предузећа, које се развија као модерна компанија која послује према европским стандардима, а доказ за то управо су и бројне престижне награде којима смо награђени у протеклих неколико година.
Штампарија Службеног гласника по највишим стандардима квалитета штампа и опрема књиге, часописе, уџбенике, свеске, брошуре, новине, службена гласила, каталоге, монографије, календаре, роковнике, проспекте, обрасце, позивнице, визиткарте, рекламне летке и друго.
Службени гласник први у региону штампа и на HP Indigo 12000 Digital Press дигиталној машини, која, између осталог, омогућава штампу малих тиража по повољним ценама, као и реализацију варијабилне, персонализоване и мозаик штампе на максималном проширеном Б2 формату.