Гласникова књига Антологија српског дадаизма, коју је приредио Предраг Тодоровић, награђена је на актуелном 51. сајму књига у Нишу признањем „Отисак“, које се додељује за естетски третман књиге.

Награда је свечано уручена у среду 26. новембра, а жири који додељује награду „Отисак“ радио је у саставу Милић Петровић, академски сликар и дизајнер као председник жирија, и чланови Слободан Радојковић, магистар графичког дизајна и Бојан Живић, магистар графичког дизајна. На овогодишњем сајму књига у Нишу, који траје до 30. новембра, учествује више од 70 излагача.

Антологија српског дадаизма представља избор из српске авангардне књижевности, тачније оног њеног сегмента који аутор тумачи дадаистичком поетиком. Срж онога што аутор подводи под српски дадаизам објављена је у кратком временском периоду, од 1921. до 1923. године. Главни извори били су часописи Зенит, Дада-Танк, Дада Џез, Дада-Јок и Зенит-Експрес Дада-Јок 2. Антологија обухвата готово све оно „најавангардније“ у српској књижевности двадесетих година прошлог века што има везе са дадаизмом, а пре појаве надреализма.