Налазите се | Гласникова пролећна акција: попусти до 40% на одређена издања!

Од 14. АПРИЛА до 15. МАЈА 2020, Гласник организује нову акцијску понуду, која ће обухватити и Светски дан књиге и ауторских права, а који се обележава 23. априла сваке године.
Акција обухвата могућност куповине одабраних Гласникових издања по изузетно повољним ценама, уз ПОПУСТЕ И ДО 40%, која ћете у том периоду моћи да купите!
Понуда обухватa око 30 вредних Гласникових издања, различитог карактера, од књига за најмлађе па до фундаменталних научних дела и луксузних монографија. Конкретније информације о књигама које ће бити у понуди можете пронаћи ОВДЕ.
Ова акцијска понуда односи се на куповину у Гласниковим књижарама, укључујући и е-књижаре (www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net). На списку књига које можете купити у оквиру ове акције наведене су редовне (прецртане) и акцијске – малопродајне цене (с урачунатим ПДВ-ом). На акцијске цене одабраних књига НИЈЕ МОГУЋЕ ДОДАТНО ЗАРАЧУНАВАЊЕ редовног попуста од 25% намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуста од 15% предвиђеног за куповину Гласникових издања на нашим порталима.