Налазите се | Гласников сајам од 20. октобра до 19. новембра, с попустима до 90%

Будући да због актуелне глобалне ситуације с корона вирусом (COVID-19), ове године у Београду неће бити одржан Међународни сајам књига у традиционалном периоду и формату, Гласник ће љубитеље својих издања обрадовати организовањем акције ГЛАСНИКОВ САЈАМ КЊИГА, од 20. октобра до 19. новембра 2020, која ће обухватити попусте 30–90% за куповину Гласникових издања!
Гласник и у актуелним условим настоји да своје активности издавања квалитетне литературе обавља на најбољи начин. Између два Сајма објављено је више од 160 издања.
Акцијом ће бити обухваћено ОКО 50 ВРЕДНИХ ИЗДАЊА, која ће моћи да се купе НА ПОПУСТИМА ОД 40% ДО 90%, а која можете пронаћи на ОВОМ СПИСКУ.
Сва остала Гласникова издања, изузев оних обухваћених неким ранијим акцијским снижењима или оних чије су цене трајно снижене у претходном периоду, моћи ће да се купе УЗ ПОПУСТ ОД 30% током трајања ове акције!

На планиране акцијске цене није могуће додатно зарачунавање попуста од 25 одсто намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуста од 15 одсто за куповину на Гласниковим сајтовима.


Ваш Службени гласник