Налазите се | Специјални услови за путничко здравствено осигурање

Специјални услови за путничко здравствено осигурање
Четвртак, 6. Децембар 2012

Београд, 6. децембар 2012 - Поводом 27. Сајма зимских спортова, туризма и рекреације ЕXПО ЗИМ 2012, Компанија Дунав осигурање је припремила специјалне услове за закључивање полисе путничког здравственог осигурања (ПЗО)

Сви осигураници који у периоду од 6. децембра ове до 31. јануара 2013. године закључе полису ПЗО за једно пословно или туристичко путовање у иностранство, које у континуитету траје до 30 дана, стичу право на попуст од 10% на премију ПЗО.

Уколико се истовремено са закључивањем полисе путничког здравственог осигурања закључи и полиса о осигурању лица од последица незгоде, остварује се попуст од 20%.

Осигураници који закључе полису путничког здравственог осигурања у промотивном периоду, под повољним условима могу да закључе и:
осигурање помоћи на путу са 80% попуста на премију осигурања;

осигурање грађевинских објеката (настањених станова и кућа) од опасности пожара и неких других опасности са 10% попуста на премију осигурања;
осигурање ствари домаћинства(од ризика пожара и неких других опасности) са 10% попуста на премију осигурања.

Детаљније информације заинтересовани могу да добију бесплатним позивом Контакт центра Компаније на број 080 386 286, на www.dunav.com или у преко 600 пословница Дунав осигурања широм Србије.