Налазите се | Договорено отварање савремене Гласникове књижаре у Пожаревцу

Директор Службеног гласника Младен Шарчевић данас је посетио Пожаревац поводом плана о отварању интернет кафе-књижаре с вишеструком наменом, која би послужила као први хаб за просветне раднике и ђаке. Тако ће ово постати јединствена књижара овог типа у Србији.

Том приликом Шарчевић се састао с градоначелником Пожаревца Сашом Павловићем, владиком браничевским, начелником школске управе, као и члановима градске управе задужене за културу, образовање и спорт.

„Данас смо на састанку сви дошли до закључка да делимо заједничку визију и планове када је у питању отварање савремене књижаре, која ће не само омогућити свим читаоцима да дођу до најновијих издања Службеног гласника већ ће пружити и оазу мира свим просветним радницима и њиховим ђацима и студентима за квалитетан рад“, изјавио је Шарчевић.

Договорено је да се процес пуштања у рад убрза колико год је могуће, а јавност ће о томе бити благовремено обавештавана, истакао је Шарчевић.

Кафе-књижара ће се налазити у самом центру града, у пешачкој зони, те ће долазак до ње свима бити приступачан, а за све посетиоце су спремљена бројна изненађења, у виду индивидуалних и групних попуста и чланске карте с додатним погодностима.