Налазите се | Потписан уговор о пословној сарадњи са Београдском академијом пословних и уметничких струковних студија

Данас је потписан нови у низу од уговора којим Службени гласник продубљује своју опредељеност да буде међу водећим промотерима науке и културе у Србији. Уговор о пословној сарадњи између предузећа Службени гласник и Београдске академије пословних и уметничких струковних студија потписали су директор Гласника Младен Шарчевић и председник Академије Миодраг Паспаљ.
„Нова радна недеља је почела на одговарајући начин, јер од данас имамо још једну образовну институцију уз себе која ће нам помоћи да наставимо да градимо културу и промовишемо науку. Председник Академије, господин Паспаљ и ја разговарали смо о бројним темама, а изузетно ми је драго што ћемо потенцијално сарађивати на изради видео-игара које се базирају на српским бајкама“, изјавио је директор Службеног гласника Младен Шарчевић.
Уговором о сарадњи предвиђено је да Гласников одсек за издавање књига омогући Академији штампање и публиковање уџбеника неопходних за потребе наставе на Академији, и то по најнижим могућим ценама.
Као и до сада, стране уговорнице извршаваће своје обавезе у доброј вери, а у опхођењу са трећим странама штитиће узајамне интересе.
„Данас је значајан дан за нашу Академију пословних и уметничких струковних студија јер ће наши студенти од сада бити у могућности да пронађу неопходне уџбенике за измиривање својих академских обавеза једноставном посетом било које књижаре Службеног гласника, а такође се отвара и могућност сарадње на занимљивим пројектима, попут израде видео-игара, коју је поменуо господин Шарчевић“, изјавио је председник Академије Миодраг Паспаљ.
Службени гласник и у наредним данима очекује потписивање сличних уговора, што ће бити додатни кораци у прилог нове стратешке опредељености лидера публиковања високошколске литературе.