Налазите се | Потписан нови уговор о пословној сарадњи између Гласника и Факултета безбедности

Данас је потписан нови уговор о пословној сарадњи између Jавног предузећа Службени гласник и Факултета безбедности Универзитета у Београду. Уговор су потписали директор ЈП Службени гласник Младен Шарчевић и декан Факултета безбедности проф. др Владимир Н. Цветковић.
„Данас смо додатно проширили мрежу наших сарадника међу високошколским образовним институцијама са којима ћемо убудуће остваривати пословне подухвате и радити на промоцији научне и културне мисли. Факултет безбедности је један од наших најстаријих партнера, а како је Гласник озбиљан издавач који се оријентише и на високо образовање, науку и евроинтеграције, ова сарадња нам је изузетно значајна“, изјавио је директор Службеног гласника
„Сигурност једне познате и угледне издавачке куће као што је Гласник даје могућност факултетима да планирају своју издавачку делатност, пројектне задатке који су везани за објављивање уџбеника и посебних издања, и ја верујем да ћемо, као и до сада, и убудуће функционисати више него добро. Гласник и Факултет безбедности имају заједничку едицију Студије безбедности и ове године припремили смо неколико нових издања која ће се појавити до Сајма књига. Књиге које смо заједно објављивали оставиле су значајан траг у домаћој јавности и имају своју публику већ дуги низ година“, изјавио је декан Владимир Н. Цветковић.
Ова сарадња је оличење заједничке визије Гласника и Факултета у промоцији образовања и културе, чиме ће Службени гласник додатно ојачати своју позицију лидера у овој области.