Налазите се | Потписан уговор између Службеног гласника и Факултета организационих наука

Након што је Службени гласник јуче потписао уговор о пословној сарадњи са Математичким факултетом Унверзитета у Београду, приступило се потписивању и сличног уговора са Факултетом организационих наука. Овим уговором, који су потписали директор ЈП Службени гласник Младен Шарчевић и декан факултета Милан Мартић, Гласник је успоставио сарадњу са већином факултета под окриљем Универзитета у Београду, чиме су се стекли озбиљни партнери за будуће пројекте који за циљ имају промоцију културе и научне мисли.
„Факултет организационих наука је већ годинама један од најпожељнијих за уписивање међу свршеним средњошколцима. Из тог разлога ћемо дати све од себе да заједно са управом факултета успоставимо нове обрасце образовања који су у интересу самих студената али и друштва, будући да овај факултет избацује академске кадрове који врло лако након дипломирања проналазе посао“, изјавио је Младен Шарчевић.
У склопу уговора договорена је и сарадња на пољу издаваштва универзитетских уџбеника, који ће бити штампани у Гласниковој штампарији као и други материјали за које је неопхдан физички формат.
Услови под којима ће материјали бити штампани су изузетно повољни, а Гласник ће учинити доступним полице своје мреже књижара.
Такође, стране уговорнице су се обавезале да штите међусобне интересе при општењу са трећим странама.