Налазите се | Потписан нови уговор о сарадњи између Гласника и Грађевинског факултета

Данас је потписан нови уговор о пословној сарадњи између Jавног предузећа Службени гласник и Грађевинског факултета Универзитета у Београду. Уговор су потписали директор ЈП Службени гласник Младен Шарчевић и декан Грађевинског факултета проф. др Владан Кузмановић.
„Задовољство ми је што сам у име Грађевинског факултета Универзитета у Београду био у прилици да са реномираном кућом каква је Службени гласник потпишемо споразум о пословној сарадњи. Наравно, од овог споразума и ми и Гласник очекујемо у скорој будућности велике резултате. Грађевински факултет има озбиљну продукцију монографија и уџбеника, практикума и збирки, па ћемо заједно са Службеним гласником помоћи нашим студентима да добију заиста квалитетна издања из којих ће моћи да уче и да напредују“, изјавио је др Владан Кузмановић.
„Потписивањем данашњег споразума скромно могу рећи да постајемо јавни издавач нашег високог образовања, што ствара обавезу да се и квалитет и наше вредности на тржишту воде онако како је то најбоље за нас и високошколске установе. Драго ми је што ћемо већ наредних дана кренути са планом рада и штампе“, изјавио је Младен Шарчевић, директор Службеног гласника.
Предвиђена је и сарадња у издавању академских уџбеника, који ће се наћи у свим књижарама Службеног гласника, при чему ће услуга Гласникове штампарије, где ће факултет убудуће штампати сав свој материјал, бити обезбеђена под повлашћеним условима.
Такође, Гласник и факултет су се обавезали да штите међусобне интересе у општењу са трећим странама и иступању према њима, чиме се гарантује испуњење уговорних обавеза у доброј вери.