Налазите се | Нова награда за Гласник
Књига На кафи код Шекспира Сање Домазет, објављена 2022. у издању Гласника, добитник је награде „Љубомир П. Ненадовић“ за најбољу путописну књигу на српском језику у 2021/2022. години.
Матична библиотека „Љубомир Ненадовић“ из Ваљева, организатор манифестације „Љубини дани“, награду ће уручити 22. септембра на свечаности коју тим поводом организује у Бранковини, у порти Цркве Светих архангела, задужбини Ненадовића.
Др Сања Домазет, списатељица, новинарка и универзитетски професор, пише прозу, поезију и есеје. Објавила је више романа, књига есеја, књигу драма и прича које су превођене на француски, бугарски, румунски, пољски и мађарски језик. Добитница је више награда и признања, а за књигу Градови, такође у издању Гласника, освојила је награду „Мома Димић“ за прозно дело које на уметнички релевантан начин остварује везе с другим културама.
Награду „Љубомир П. Ненадовић“ 2014. године установила је библиотека „Љубомир Ненадовић“ у Ваљеву, с намером да подстакне развој и афирмацију уметнички и интелектуално релевантног путописа. Ова награда уједно је и ново признање за Гласниково издаваштво у целини, чије су књиге и аутори и до сада награђивани бројним престижним наградама у области културе и издаваштва.