Налазите се | Извините на сметњи ал' зима нам прети


Извините на сметњи ал' зима нам прети

05.12.2012.


Компанија „ДДОР Нови Сад“ а.д.о. је уочи предстојеће зиме, како је и обећала почетком године, унапредила Услове осигурања стана/куће и ствари у домаћинству, како би својим осигураницима преко система обједињене наплате ЈКП „Информатика“, омогућила покриће штете настале услед топљења снега или леда.

Од 01. Децембра 2012. Године, ово проширено покриће обезбедићемо бесплатно свим нашим лојалним корисницима Осигурања домаћинства.

Покривене су штете настале на: бојама на грађевинској столарији -спољњој и унутрашњој, подним, зидним и плафонским облогама,подовима и зидовима унутар објекта (стана, односно породичнекуће), као и стварима смештеним у објекту, као последица отопљавања снега или леда са кровова, или спољних зидова објекта.
 
Накнада у случају штете износи до 1.000 динара по квадратном метру стана, односно породичне куће.

Истичемо да уз ову услугу, грађани могу да обезбеде и услугу „24 сата Хитне кућне поправке“, која је доступна нон-стоп и обезбеђује брзу интервенцију стручних лица у случају изненадних кварова у домаћинству, који се најчешће дешавају у веома незгодном тренутку.
 
Свима који у децембру постану корисници Осигурања домаћинства са проширеним покрићем, као и нашим постојећим корисницима (Осигурања домаћинства, Породичног осигурања, услуге 24х Хитне кућне поправке), обезбедићемо посебну погодност - БЕСПЛАТНО коришћење услуге 24х Хитне кућне поправке један месец, за све који приступе овом осигурању позивањем Корисничког центра ДДОР-а.
  
 
Да подсетимо, почетком године смо из свог буџета издвојили 5 милиона динара за помоћ домаћинствимакоја су наши осигураници преко система обједињене наплате, а која су претрпелаштетуузрокованулошимвременскимусловимаовезиме.
 
Прикључио нам се на наше велико задовољство и Град Нови Сад издвојивши додатна 4 милиона динара. Својом иницијативом желили смо, и на наше велико задовољство и успели, да покренемо и друге компаније које се баве осигурањем, да следе наш пример.
 
Сматарамо да смо у том тренутку показали да заиста свесно друштвено одговорно послујемо и да бринемо о средини и грађанима.
 
Изузетно смо задовољни и због чињенице да нас је тада као и што сада то чини, подржао и наш дугогодишњи пословни партнер ЈКП „Информатика“, који ће нам помоћи да оперативно ову акцију и реализујемо.