Налазите се | Службени гласник и КСС потписали споразум о сарадњи

Службени гласник и Кошаркашки савез Србије данас су потписали споразум о сарадњи у областима које су од значаја за пословање и рад обе стране, међусобној помоћи у иступању у оквиру својих делатности у интересу развоја, те промоцији спорта, образовања и културе у српском друштву.
Службени гласник и КСС ће као саиздавачи радити на објављивању публикација за којима постоји обострани интерес.
Као први пројекат планиран је заједнички рад на издавању монографије поводом великог јубилеја – сто година кошарке у Србији.
„Изузетна ми је част што је Кошаркашки савез Србије изабрао Службени гласник за свог издавача и промотера, посебно велике монографије која се сада припрема поводом сто година кошарке у Србији. То је капитално издање, које ће бити веома занимљиво љубитељима кошарке у целом региону. Осим овог издања, Гласник у скорије време планира и низ других активности, које не подразумевају само објављивање службених издања, правне литературе и књижевних дела. Увелико радимо са свим факултетима, универзитетима, институтима, музејима, а сада и са спортским удружењима, тако да Гласник постаје препознатљив национални издавач“, изјавио је директор Службеног гласника Младен Шарчевић.
О значају ове сарадње председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић рекао је следеће: „Службени гласник је велика издавачка кућа, значајна за наше друштво... Већ смо веома успешно сарађивали на издавању књиге о легендарном почасном председнику КСС Бори Станковићу ‒ Борислав Станковић – Господин Кошарка. Верујем да ће нам потписивање овог споразума донети много доброг и да ћемо заједнички промовисати наш велики јубилеј, као и све наредне заједничке пројекте.“