Налазите се | Уговор о пословној сарадњи између Гласника и Факултета за спорт

Данас је потписан још један уговор о пословној сарадњи, између Јавног предузећа Службени гласник и Факултета за спорт Универзитета Унион – „Никола Тесла“. Уговор су потписали директор ЈП Службени гласник Младен Шарчевић и декан Факултета за спорт проф. др Небојша Чокорило.
„Данас смо додатно проширили мрежу наших сарадника међу високошколским образовним институцијама са којима ћемо убудуће остваривати пословне подухвате. Изузетно сам задовољан што смо добили још једног озбиљног савезника у развоју издаваштва у области високог образовања и науке“, изјавио је директор Младен Шарчевић.
„Факултет за спорт изузетно је задовољан што је данас нашао партнера у Службеном гласнику, реномираној издавачкој кући која је препознала потребу високошколских установа у области издаваштва, и ми им на томе захваљујемо. Радујемо се будућој заједничкој сарадњи на различитим издавачким подухватима“, изјавио је Небојша Чокорило.
Ова сарадња је оличење заједничке визије Гласника и Факултета у промоцији образовања и културе, чиме ће Службени гласник додатно ојачати своју позицију лидера у овом домену.
Предвиђена је и сарадња у изради заједничких публикација академских уџбеника, који ће се наћи у промету у свим књижарама Службеног гласника, при чему ће услуга Гласникове штампарије, у којој ће Факултет убудуће штампати све своје материјале, бити обезбеђена по повлашћеним условима.