Налазите се | Гласник на Сајму књига представио Правну библиотеку
Гласник на Сајму књига представио Правну библиотеку 

22. Октобар 2013. 
 
 
У понедељак, 21. октобра на 58. Међународном београдском сајму књига, Гласник је у Сали „Слободан Селенић“ представио своју Правну библиотеку.
 
Том приликом, о самој библиотеци и новим издањима као што су Појам права, Коментар Законика о кривичном поступку и Коментар Закона о јавним набавкама говорили су Миодраг Радојевић, уредник Гласникове Правне библиотеке, Душан Врањанац, професор Правног факултета Универзитета Унион, Горан П. Илић, професор Правног факултета Универзитета у Београду, Mиодраг Мајић, судија, и Бојан Терзић, директор Дирекције за законодавно-правне послове Народне банке Србије.
 
Врањанац се осврнуо на значај дела Појам права Херберта Харта, док је Терзић, иначе један од аутора Коментара Закона о јавним набавкама, истакао важност познавања те области.
 
Илић и Мајић, који су и једни од аутора Коментара Законика о кривичном поступку, указали су на бројне аспекте који се обрађују у књизи која је управо добила и своје четврто издање.
 
У уторак, 22. октобра, Гласник ће такође у Сали „Слободан Селенић“, с почетком у 14 сати, представити монографију Метохија Милана Ивановића, о којој ће говорити проф. др Радош Љушић, в. д. директора ЈП Службени гласник и Зоран Колунџија, главни и одговорни уредник ИК Прометеј.