Налазите се | Гласникове сајамске акције и попусти

Поводом предстојећег 64. МЕЂУНАРОДНОГ САЈМА КЊИГА У БЕОГРАДУ, Гласник ОД 15. ДО 31. ОКТОБРА 2019. организује низ акцијских продаја са САЈАМСКИМ ПОПУСТИМА ОД 25 Д0 70% за бројна вредна издања, укључујући и она која ће бити премијерно представљена на овогодишњем сајму.
ОВДЕ ћете више сазнати о Гласниковим сајамским акцијама и појединим издањима које током трајања акција можете купити.
И даље је у току ГЛАСНИКОВА НАЈВЕЋА АКЦИЈА, у оквиру које бројна друга, нешто старија, Гласникова издања можете купити уз попуст и до 90 одсто! Ова акција траје до истека залиха тих издања, а списак с једним делом тих издања можете погледати ОВДЕ.
Приказани износи представљају редовне (прецртане) и акцијске, малопродајне цене наведених издања (с урачунатим ПДВ-ом). Акцијске понуде подразумевају продају књига по већ сниженим ценама и на њих НИЈЕ МОГУЋЕ ДОДАТНО ЗАРАЧУНАВАЊЕ попуста од 25% за чланове Гласниковог Клуба читалаца, нити попуста од 15% за куповину на Гласниковим веб-сајтовима.
Осим сајамских снижења и акцијских попуста, Гласник је за 64. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ КЊИГА У БЕОГРАДУ припремио и богат промотивни програм, који ће, између осталог, обухватити и гостовања неколико реномираних страних аутора и представљање њихових књига објављених у издању Гласника. Детаљније о томе можете сазнати ОВДЕ.
Искористите попусте на Гласниковом штанду у АРЕНИ ХАЛЕ 1, али и у свим Гласниковим књижарама и на Гласниковим сајтовима – www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net.

Добро дошли!