Налазите се | Директор Гласника посетио Интернационални сарајевски сајам књига и учила

Поводом 34. по реду Интернационалног сарајевксог сајма књига у учила у Сарајеву, директор Службеног гласника Младен Шарчевић посетио је ову међународну манифестацију прославе књиге и свега оног што симболизује.

Будући да је идеја водиља Гласника као предузећа да у свом пословању промовише науку и културу, његово присуство на манифестацији овог карактера је неизбежно. Том приликом, директор Шарчевић се састао са директором Службеног листа БиХ Драганом Прусином, а повод је искоришћен за разговор о будућим пословним подухватима.

„Драго ми је што у својству директора јавног предузећа Службени гласник, могу да присуствујем једном од најзначајнијих регионалних сајмова књига. Главна идеја нашег пословања јесте да градимо културу у границама наших могућности. Из тога разлога смо Драган Прусина и ја размотрили будуће пројекте који ће додатно продубити нашу сарадњу, укључујући сарадњу са издавачима литературе које се тичу Новопазарске и Рашке области“, изјавио је директор Службеног гласника Младен Шарчевић.

Такође за 2024. годину је предвиђена сарадња око набавке папира за штампу, а на помолу су и даљи договори око којих ће јавност бити благовремено обавештена.

Службени гласник у наредном периоду очекују нове сарадње са институцијама које деле идентичну визију промоције научне и културне мисли, чиме ће се још једном доказати да је Гласник лидер у ширењу свих оних вредности које се повезују са читањем.