Налазите се |
О ПАПИ
О ПАПИ
превео Иван Радосављевић, прво издање, 13,5 х 20 цм, 520 стр., броширан повез, латиница, ISBN 978-86-519-2020-5
Пуна цена:
1.540,00 ДИН

Цена на сајту:
1.463,00 ДИН + (трошкови доставе)

Цена за чланове клуба са попустом:
1.386,00 ДИН
+ (трошкови доставе)

Пошто су протестантизам, филозофизам и хиљаду других секти, више или мање перверзних или екстравагантних, изванредно умањили вредност истине међу људима, људска врста више не може одржати стање у ком се налази. Узнемирена је, трпи порођајне муке, стиди се саме себе, и на некакав грчевит начин покушава да се супротстави бујици грешака пошто јој се претходно била препустила са слепом доследношћу гордости.

У ово памћења достојно време изгледало ми је корисно да на целовит начин изложим једну подједнако далекосежну и важну теорију, тако да уклоним све оне магле неразумевања којима је обавијамо упорно и већ толико дуго. Не желим да прецењујем свој труд, али ипак се надам да неће остати сасвим узалудан.

Добра књига није она која убеди све и свакога, јер онда не би постојала ни једна једина; добра је она књига која у потпуности задовољава оне читаоце којима се нарочито обраћа, и која, поред тога, не оставља места никаквој сумњи у пишчеву пуну добронамерност, ни у озбиљност труда који је уложио у то да овлада својом темом, и да је сагледа, ако је то могуће, из неких нових праваца. У том погледу, наивно ласкам себи, сваки непристрастан читалац просудиће да сам задовољио захтеве.