КАРИЈЕРОЛОГИЈА
КАРИЈЕРОЛОГИЈА Правни, емоционални и социјални оквир професионалног успеха
друго издање, 2017, 14 х 20 цм, 292 стр., броширан повез, латиница, ISBN 978-86-519-2044-1
Пуна цена:
770,00 ДИН

Цена на сајту:
731,50 ДИН + (трошкови доставе)

Цена за чланове клуба са попустом:
693,00 ДИН
+ (трошкови доставе)

Књига спада у штиво које треба да познаје свако ко се бави индустријским односима, јавном комуникацијом, процесима управљања и друштвено одговорним пословањем, тј. свако ко жели да ради на себи и стекне самопоуздање и креативост.

Др Зоран Стојиљковић, Факулет политичких наука

КАРИЈЕРОЛОГИЈА је потребна на полици сваког менаџера и предузетника. Теме које су покривене важне су за добро управљање организацијом.

Срђан Јанићијевић, оснивач Мокрогоске школе менаџмента

Књига је корпоративни буквар... И ако сте прочитали сву литературу на тему лидерства, менаџмента, корпоратине културе и свих облика интелигенције, бићете импресионирани једноставним, а свеобуватним приступом којим су приказани све аспекти корпоративног света.

Наташа Стаменковић, директор сектора љуских ресурса Нафтне индустрије Србије

Заборавите све књиге које сте прочитали на тему успеха. КАРИЈЕРОЛИГИЈА је најпрактичнија и најкориснија књига на тему истинског и трајног развоја. Постављени су нови стандарди.

Мара Ердељ, председница Самосталног синдиката у банкама Србије БОФОС

Порука књиге је животни мото ауторке, сачуван од приправничких дана у канцеларији ФИЛА, до данас, кад је успешна и остварена жена: нема нерешивих проблема, него само проблема који се не решавају.

Тома Фила, адвокат

На вешт, темељан, а непретенциозан начин, спојене су наизглед неспојиве области – право, емоционални односи и социјални контекст одвијања рада. Како, препустио бих читаоцу да сам сазна и процени. Препричавање овог дела не може да дочара његову занимљивост и квалитет.

Др Сенад Јашаревић, Правни факултет Универзитета у Новом Саду