АУТО-МАФИЈА
АУТО-МАФИЈА Тајне српског подземља и апорије националног система безбености
прво издање, 2014, 17 х 24 цм, 340 стр., брош повез, ћирилица, ISBN 978-86-519-1834-9
Пуна цена:
660,00 ДИН

Цена на сајту:
627,00 ДИН + (трошкови доставе)

Цена за чланове клуба са попустом:
594,00 ДИН
+ (трошкови доставе)

Напокон је пред Вама обимнији текст о крађи моторних возила, о којој се код нас, али и у свету, не само ретко писало већ се готово уопште и није писало. Књига Ауто-мафија – тајне српског подземља и апорије националног система безбедности настала је као плод вишегодишњег истраживања врсног стручњака Саше Мијалковића и представља оригиналан и готово потпун приказ актуелних домета делинквентске тактике и технике крађа возила, безбедносне и криминалистичке теорије, као и праксе превенције и сузбијања ове појаве. Осим тога, књига нуди и нове идеје заштите возила од крађа и сузбијања криминала у вези с овом све распрострањенијом претњом по имовину грађана Србије.

Импресионираће Вас детаљни описи припремних активности, средстава и начина крађа возила и њиховог даљег експлоатисања, али и мера и радњи које предузимају субјекти националног система безбедности у супротстављању оваквим појавама. Богат фонд понуђених знања о овој теми аутор је илустровао и бројним интересантним фотографијама, сликама, шемама и приказима конкретних случајева из безбедносне и криминалистичке праксе у Србији.

Иако би наивни помислили да пред собом имају приручник за крађу моторних возила, мудри ће схватити да читањем књиге Ауто-мафија – тајне српског подземља и апорије националног система безбедности и сами могу да заштите своје аутомобиле, али и да допринесу проналажењу украдених возила.

Читајући ову књигу, разумећете зашто су срећни они који немају аутомобиле, а зашто су срећнији они који су своје аутомобиле адекватно заштитили. Љубав према четвороточкашима обавезује Вас да је имате у својој библиотеци; пријатељство Вас обавезује да је препоручите или поклоните пријатељима...