Налазите се | БИБЛИОТЕКА УМЕТНОСТ И КУЛТУРА | Колекција СРБИЈА И КОМЕНТАРИ
ВИДИ ЧУДА III
ВИДИ ЧУДА III
илустровао Младен Анђелковић, саиздаваштво с Народном библиотеком „Стефан Првовенчани“ из Краљева, прво издање 2017, 19 x 25 цм, 228 стр., броширан повез, ћирилица, ISBN 978-86-519-2064-9
Пуна цена:
2.530,00 ДИН

Цена на сајту:
2.403,50 ДИН + (трошкови доставе)

Цена за чланове клуба са попустом:
2.277,00 ДИН
+ (трошкови доставе)

ЧУДО ЈЕДНО, СВЕ СКУПА!

Седе тако с тобом, у твојој соби, писци прве књиге Види чуда: Светлана Велмар Јанковић, Раша Попов, Градимир Стојковић, Мошо Одаловић, Поп Д. Ђурђев, Весна Алексић и Дејан Алексић.

И седе тако с тобом, у твојој соби, и писци друге књиге Види чуда: Данило Николић, Љубивоје Ршумовић, Слободан Станишић, Ранко Павловић, Давид Албахари, Весна Видојевић Гајовић и Бранко Стевановић.

А сада с тобом седе и писци треће књиге Види чуда: Лаза Лазић, Добрица Ерић, Владимир Андрић, Бошко Ломовић, Јово Кнежевић, Јасминка Петровић и Урош Петровић. Дабоме, од самог почетка, седе тако с тобом, у твојој соби, приређивач све три књиге Гордана Тимотијевић и илустратор Младен Анђелковић. И још су ту лектори, ликовни уредници, технички уредници, штампари, књижари, библиотекарии други зналци разних вештина потребних да би се књига нашла у твојим рукама.

И тако, док читаш – сви они гледају у тебе. Хоћеш ли нешто рећи, да ли ћеш се намрштити или насмејати, хоћеш ли разрогачити очи или ћеш скупити капке као када се разматра нешто сићано. Сви они гледају у тебе – питајући се да ли ћеш се зачудити. Мада, немој да мислиш да и они нису зачуђени...

Макар „само“ тиме колико је велика твоја мала соба. Како то да су сви могли да стану, а да никоме не буде тесно, да не буде гужва? Чудо једно, све скупа!