Налазите се | БИБЛИОТЕКА ДРУШТВО И НАУКА | Библиотека ДРУШТВО И НАУКА — Појединачна издања
УВЕК БОЉА ВЕРЗИЈА
УВЕК БОЉА ВЕРЗИЈА Како водити компанију кроз хиперинфлацију, економске санкције, ратове и распад држава, сачувати је и даље развијати
друго издање, 2017, 14 x 20 цм, 121 стр., латиница, броширан повез, ISBN 978-86-519-2054-0
Пуна цена:
599,50 ДИН

Цена на сајту:
569,53 ДИН + (трошкови доставе)

Цена за чланове клуба са попустом:
539,55 ДИН
+ (трошкови доставе)

Увек боља верзија вером у моћ појединца, човека, слојевитом аналитичношћу, иновативним примерима сопственог пословања не сакрива путеве свог напретка, већ напротив, своја сазнања, неоубичајено за део света у коме јесмо, нуди на увид, што је још један доказ особеног вођења компаније као што је ОСА. Увек боља верзија Жељка Томића, захваљујући неочекиваном литерарном дару свог аутора, представља много више од уобичајене стручне литературе и снажно нас храбри да постанемо креативни део ИТ сектора или неког другог за који имамо потребу, таленат, машту и снагу.

Мики Манојловић

Жељко Томић веома вешто и суптилно преплиће приче о стварању, проблемима и успеху своје компаније с неким кључним теоретским моделима. Посебан угао који овој књизи даје јединственост јесте инжењерски бекграунд аутора, који се, често и на сопственим грешкама, креће неизвесним путевима приватног предузетништва. Освежавајуће, искрено и поучно.

Иван Станковић, Communis

Пред вама је књига која на најбољи начин описује почетке и трајање информатичке ере код нас, изузетно вредно дело које нам долази из пера човека који је један од пионира у развоју информационих технологија и приватног предузетништва уопште. Имао сам част и задовољство да Жељка Томића упознам у раној младости, као професора од кога сам учио и који ми је био узор. Касније, док сам развијао сопствену компанију у иностранству, прва приватна фирма из Србије коју сам срео на међународном тржишту била је „ОСА – Рачунарски инжењеринг“, са Жељком на челу. Као што је тада ОСА била значајан покретач промена и весник дигиталног доба, тако и данас траје са ништа мањим значајем и утицајем. Искрено се надам да ће књига коју држите у рукама доживети нова издања и добити читава нова поглавља, да ће индустрија информационих технологија у Србији постати још значајнији покретач свеукупне привреде, а да ће Жељко наставити да ниже успехе. До тада, уживајте у редовима који су испред нас.

Веселин Јевросимовић, Comtrade