НИКОЛА ТЕСЛА, ТРЕЋИ РАЈХ И ВАНЗЕМАЉЦИ
НИКОЛА ТЕСЛА, ТРЕЋИ РАЈХ И ВАНЗЕМАЉЦИ
прво издање, 2015, 14 х 20 цм, 110 стр., броширан повез, латиница, ISBN 978-86-519-1945-2
Пуна цена:
299,00 ДИН

Цена на сајту:
284,05 ДИН + (трошкови доставе)

Цена за чланове клуба са попустом:
269,10 ДИН
+ (трошкови доставе)

Књигу од 31. јула можете купити и на киосцима широм Србије.

„Небески и божански принципи управљања енергијом“ – визија будућности научника који је јасно видео данашње време и сва скривена лица живота и смрти.

Тајне су много више одредиле Теслину биографију него што је то учинило грандиозно научно дело. Да ли је Теслино „Лондонско предавање“ о светлости на мистериозан начин повезало славног научника и проналазача с окултним Трећим рајхом? Ко је заиста била мистериозна зачетница магијског друштва Врил, медијум и један од важнијих идеолога Трећег рајха –  Хрватица Марија Оршић? Да ли је Тесла ипак успео да конструише антигравитациону летећу машину која је пре Другог светског рата летела у пустињи Мексика, која је Марију Оршић одвела у космос или у руке америчке тајне службе? Који су изуми били база за прве ракете Вернера фон Брауна? На чему је почивало езотерично пријатељство Николе Тесле и  Џорџа Силвестера Вирека, потомка породице Хоенцолерн, кога је после књиге о неуроендокринологу Штајнаху Фројд замоли да напише књигу о психоанализи? Како је Тесла оспорио радове Алберта Ајнштајна? Где су се подудариле идеје Николе Тесле и Вилхема Рајха? Шта су у Америци 1943. тражили Хитлерови људи од посебног поверења Ото Скорцени и Рајнхард Гален – оснивач и идејни творац ЦИА...

Превише је отворених питања и чудесних открића који око имена и живота Николе Тесле стварају мистични ореол. Ова књига је поуздан водич кроз затамњена места живота и мисије једног од највећих научника у историји људске цивилизације.