Налазите се | Аутори - Арно Гујон
Арно Гујон

Француз, рођен у Греноблу, који данас живи у Београду и води организацију „Солидарност за Косово”.  По образовању је инжењер заштите на раду.

Добитник је специјалне плакете „Најплеменитији подвиг године" компаније „Новости.

Последњих година прикупио је много новца и помогао на безброј начина српском народу на Косову. Први пут је чуо за Србију од деде који му је причао о пријатељству два народа, заједничкој борби на солунском фронту, српској сирочади коју су примали Французи. Ове приче остале су му урезане у сећање, а приврженост према једном народу продубљена је у време НАТО агресије на СР Југославију. У Лиону 2004. оснива асоцијацију "Solidarite Kosovo" која углавном окупља Французе и од тада два пута годишње допрема хуманитарну помоћ најугроженијим породицама на Косову и Метохији.

СВИ МОЈИ ПУТЕВИ ВОДЕ КА СРБИЈИ
СВИ МОЈИ ПУТЕВИ ВОДЕ КА СРБИЈИ
Сви моји путеви воде ка Србији – истовремено је и морални став Арноа Гујона, дирљив исказ вере у хумане вредности и доброту, сведочанство о устрајној и неодустајној решености да се у време великих искушења буде на страни невиних страдалника. Десет година доносећи сваковрсну хуманитарну помоћ српским енклавама на Космету, Арно Гујон је увидео патњу недужних људи, чија је можда највећа кривица то што припадају народу који је крајем XX века прокажен у медијима западног света. '
превео Милан Комненић, друго издање, 2014, 12,5 х 20 цм, 128 стр., броширан повез, латиница, ISBN 978-86-519-1813-4
Пуна цена:
990,00 ДИН

Цена на сајту:
841,50 ДИН + (трошкови доставе)

Књигу тренутно не можете наручити од нас.