КРИВИЧНА ДЕЛА УБИСТВА У СУДСКОЈ ПРАКСИ
КРИВИЧНА ДЕЛА УБИСТВА У СУДСКОЈ ПРАКСИ
прво издање, 2017, 248 стр., броширан повез, ћирилица, ISBN 978-86-519-2069-4
Пуна цена:
770,00 ДИН

Цена на сајту:
654,50 ДИН + (трошкови доставе)

Цена за чланове клуба са попустом:
577,50 ДИН
+ (трошкови доставе)
Публикација „Кривична дела убиства у судској пракси“ представља јединствену збирку судских одлука које се односе на разноврсне облике, у основи, једног кривичног дела – кривичног дела убиства. Многобројни појавни облици и узроци, те проблеми у пракси, условили су систематизацију судске праксе из области убиства за време важења новог Кривичног законика, у периоду 2006‒2016. године. Настала као резултат пажљиве анализе преко 650 пресуда апелационих и виших судова са територије Србије, ова публикација може корисно послужити тужиоцима, судијама и адвокатима који у пракси примењују кривично право, али и наставницима, сарадницима и научницима у кривичноправној научној области.

_________________________
Доц. др Вељко Турањанин
Доцент је на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу. Обавља функцију секретара Српског удружења за кривичноправну теорију и праксу од 2014. године. Аутор је 70 научних и стручних радова.

Мирко Воштинић
Ради као тужилачки помоћник у Вишем јавном тужилаштву у Краљеву. Аутор је више научних чланака и приредио је једну збирку прописа.

Далибор Ђорђевић
Полазник је Правосудне академије и аутор више стручних радова из кривичноправне области.
Dodajte komentar
Тренутно нема коментара за одабрану књигу. Будите први који ће написати коментар.