ЉУБИЦА АРСИЋ
Поглед у књигу
ЉУБИЦА АРСИЋ
прво издање, 2011.
13 х 21 цм, 200 стр.
броширан повез, ћирилица
978-86-519-0987-3
Пуна цена:
770,00 ДИН

Цена на сајту:
220,00 ДИН + (трошкови доставе)

Акцијска цена:
220,00 ДИН
+ (трошкови доставе)
ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОДАЈИ КЊИГА НА САЈТУ И АКТУЕЛНИМ АКЦИЈАМА
Цена за чланове клуба са попустом:
220,00 ДИН
+ (трошкови доставе)

 Водич кроз поетички и интимни свет Љубице Арсић : једна аутобиографија : једна биографија : један потпис : тринаест изабраних прича : десет најдражих градова : пет необичних догађаја : осам књига које мењају свет : девет слика ероса : три лична фетиша : више од тридесет фотографија са потписима писца : провокативна књига, у којој се прожимају наговештаји и смело постављена питања, телесно и чулно, мушко и женско виђење света, ...

Гласников водич кроз интимни свет писаца

06. Октобар 2011.

У Клубу – књижари – галерији Гласник, у среду 5. октобра, представљена је нова Гласникова колекција „Један према један“, коју је осмислио уредник Горан Петровић, а чије прво коло чине три књиге – водичи кроз свет Љубице Арсић, Зорана Ћирића и Милисава Савића

О књигама су говорили уредник Горан Петровић и троје поменутих аутора.

„Колекција је замишљена као тачка отпора – увећати човека, у овом случају увећати писца, вратити му простор, до мере читавог једног поетичког и интимног света – за оне који се први пут сусрећу са његовим стваралаштвом, то је најбољи могући почетак“, рекао је Петровић. „За оне који његово стваралаштво добро познају и воле – то је најбољи могући преглед, који подсећа да размере само једног човека, само једне књиге, само једне људске приче нису тек тако самериве и да се оне једино могу представити један према један“, објаснио је он.

Сваки бедекер чини аутобиографија и биографија, неколико изабраних прича, сећања аутора на детињство, књижевне почетке, личне фетише, избор ружних и лепих речи, и најкарактеристичније фотографије.

„Раздаљине су скраћене на неколико часова путовања, природа уоквирена у еко и аква-паркове, читаве библиотеке сабијене у справицу величине малог прста, а човек је постао све мањи и мањи“, рекао је Петровић.

„Овакве књиге помажу младим читаоцима, али помажу и писцима да упознају себе, како смо почели да пишемо, зашто пишемо и како истрајавамо на том путу“ наводи Љубица Арсић.