ВРЕМЕ КРАЉИЦЕ
ВРЕМЕ КРАЉИЦЕ
прво издање, 2013, 20,5 х 29,5, 390 стр., тврд повез, латиница, ISBN 978-86-519-1676-5
Пуна цена:
3.850,00 ДИН

Цена на сајту:
3.272,50 ДИН + (трошкови доставе)

Цена за чланове клуба са попустом:
2.887,50 ДИН
+ (трошкови доставе)

Књига представља јединствено издање на нашем тржишту. Аутор је вођен идејом да физичко вежбање и надметање представља основ човекових духовних и телесних вредности, са Духом и Мисијом спорта, као основом тих вредности.

Богато илустрована монографија има основну идеју да истакне неопходност очувања спортских идеала и то у оном облику који је био одржив кроз векове. Историја нас учи да је свако мењање његових изворних облика водило спорт ка странпутици и сопственом уништењу. Они који данас управљају спортом, менаџери пре свих, у томе имају посебну одговорност.

Књига је намењена професионалцима и почетницима, студентима, професорима, стручњацима, запосленима у спортским организацијама и институцијама, руководиоцима, менаџерима, спортистима, тренерима, спортским новинарима и свима који се на разне начине баве филозофијом, теоријом и историјом спорта, као и облашћу спортског и општег менаџмента.

Писана је једноставним, лако читљивим и разумљивим стилом. Књига је опремљена и уређена по узору на светске стандарде у области универзитетских уџбеника, као ни једна књига овог типа у домаћем издаваштву. Oбилује практичним примерима, захваљујући којој је читаоцима поједностављено читање и разумевање.