ПОРОДИЧНИ ЗАКОН – ДВАНАЕСТ ГОДИНА ПОСЛЕ
ПОРОДИЧНИ ЗАКОН – ДВАНАЕСТ ГОДИНА ПОСЛЕ – тематски зборник радова
саиздаваштво са Правним факултетом Универзитета УНИОН у Београду, прво издање, 2018, 17 х 24 цм, 388 стр., ISBN 978-86-519-2196-7
Пуна цена:
2.200,00 ДИН

Цена на сајту:
2.090,00 ДИН + (трошкови доставе)

Цена за чланове клуба са попустом:
1.980,00 ДИН
+ (трошкови доставе)

„Зборник садржи низ релавантних тема које су до сада биле мало заступљене у домаћој научној и стручној литератури. Поред теоријских разматрања и систематизације знања код читавог низа релевантних питања из породичног права, размотрене су и разноврсне практичне импликације нових прописа и праксе у заштити деце, као и актуелни проблеми праксе.” (Проф. др Невенка Жегарац)

„Зборник представља скуп најбољих радова из различитих области Породичног права. У Зборнику је обрађен читав низ актуелних тема о којима до сада није писано, обрађена су и друга релевантна питања из породичног права, дате упоредноправне анализе, као и историјски осврт. Зборник садржи анализу како прописа, тако и праксе из ове области, уз посвећивање изузетног значаја заштити деце.” (Проф. др Моника Милошевић)

„Зборник радова који прати саветовање ‚Породични закон- дванаест година после’, представља у научно-стручном смислу изузетно штиво. Концепцијски Саветовање, а потом и Зборник, уређени су тако да прате основну структуру постојећег породичног законодавства, укључујући историјски и компаративни приступ темама породичног права. Радови су снабдевени квалитетном научном апаратуром и у многим својим сегментима представљају изузетан допринос научне мисли.” (Др Ана Човић)