Налазите се | Потписан уговор о пословној сарадњи између Службеног гласника и Кец групе

Службени гласник и у 2024. години наставља да шири мрежу партнера ради што боље промоције културе и наук. Из тог разлога, у складу са заједничким интересима у домену развоја правне науке, директор Службеног гласника Младен Шарчевић и директор Кец групе Дејан Шкобић потписали су уговор о пословној сарадњи, којим се предвиђа низ узајамних користи уговорних страна.

„Очекујемо успешну сарадњу, јер смо као институције и једни и други усмерени на промоцију значаја правне науке у друштву, као и приближавање правних одредби нашег домаћег система. У склопу наше надлежности налази се и Правно-информациони систем као електронска база прописа, што отвара нове могућности сарадње са Кец групом“, изјавио је директор Службеног гласника Младен Шарчевић.

Уговором је дефинисана сарадња на пољу публикација од заједничког интереса, које ће бити дистрибуиране и онлајн каналима продаје Кец групе. Службени гласник се обавезао да ће услугу штампе коју му у складу са овим споразумом повери Кец група обављати под најповољнијим комерцијалним условима и уз највиши ниво квалитета услуге.

Осим тога, Гласник и КЕЦ група ће сарађивати на организовању предавања, саветовања и едукација, као и на заједничким промоцијама издаваштва правне литературе.

„У претходних неколико година профилисали смо се као организатори догађаја за правнике, а сада имамо прилику да у сарадњи са Службеним гласником, као најрелевантнијим партнером, заједничким снагама понудимо квалитетније и боље услуге за све правнике у нашој земљи“, изјавио је директор Кец групе Дејан Шкобић.

Стране уговорнице обавезале су се и на заштиту међусобних интереса у општењу са трећим странама.